Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Appartement omgeving Moraira

Echt grote terrassen en vol zeezicht
vanaf € 525.000 k.k.
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement

Contact?

Meer informatie?

Heeft u GEEN JA aangevinkt, dan zult u de nieuwsbrief NIET ontvangen. Wij respecteren uw privacy. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
2786
Type woning
Appartement
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
106 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Eigenschappen

 • Airco
 • Parkeergarage
 • Tuin (gemeenschappelijk)
 • Zwembad (gemeenschappelijk)

Meer over deze woning

Wordt wakker met het geluid van de golven van de Middellandse Zee. Drink vervolgens een kopje koffie op uw ruime terras terwijl u geniet van het werkelijk fantastische uitzicht op zee en bij helder weer tot Ibiza. Als u kiest voor een appartement in dit complex, zou dit het begin van elke dag kunnen zijn.

Elk appartement beschikt over een groot terras van ten minste 40 m² om het hele jaar te genieten van het heerlijke klimaat van de Costa Blanca.

Volledig uitgerust met vloerverwarming, airconditioning, domotica, afgewerkte terrassen, badkamermeubels van Krion, op maat ontworpen. Alles van de hoogste kwaliteit.

Naast een schitterend interieur bieden de luxe appartementen toegang tot een gemeenschappelijke tuin met een ruim terras, een enorm infinity zwembad dat lijkt te versmelten met de zee, een Wellness-centrum met verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, sauna en Turks bad... alles wat u nodig hebt om te ontspannen aan de Middellandse Zee.

Het appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers heeft een oppervlakte van meer dan 115 m² woning en 47 m² terras, zonder de gemeenschappelijke zones mee te tellen. De woonkamer en de masterbedroom met en-suite badkamer, bieden beide directe toegang tot het terras. Verder zijn er nog twee slaapkamers en een badkamer. De appartementen zijn ruim ontworpen, zowel binnen als buiten, om optimaal te profiteren van het fantastische Mediterrane klimaat.

Er zijn ook appartementen met 2 slaapkamers.

Het gebouw beschikt over een exclusieve entree voor de eigenaren, een ruime hall met grote ramen, 2 liften, en parkeerplaatsen.

 

DE REGIO:

Als we spreken over Costa Blanca Noord wordt het gebied bedoeld tussen Alicante en Denia.

Dit gebied staat bekend om zijn schilderachtige landschap met bergen en dalen, afgewisseld door sinaasappelboomgaarden en typisch Spaanse dorpjes in het binnenland. Deze landelijke streek wordt de Orba-Jalon vallei genoemd. In de dorpjes kunt u genieten van het traditionele Spaanse leven met zijn vele weekmarkten en jaarlijks terugkerende feesten (fiëstas).

Aan de gevarieerde kustlijn vindt u diverse bekende kustplaatsen, allemaal met een eigen karakter. De lange kustlijn heeft diverse zandstranden, maar ook rots- en kiezelstranden, waar u kunt snorkelen en duiken. De vele jachthavens bieden de watersportliefhebbers genoeg mogelijkheden. Bekende badplaatsen hier zijn o.a. Denia, Javea, Moraira, Altea, Calpe en Benidorm.

Ook de golfliefhebbers komen in dit gebied volop aan hun trekken. In deze streek liggen diverse prestigieuze golfbanen.

Het klimaat is hier heel aangenaam, met zachte winters en warme zomers. Gemiddeld schijnt de zon 320 dagen per jaar. Op zijn tijd valt er een regenbui, waardoor het landschap zijn groene uitstraling behoudt.

Moraira is heel goed bereikbaar en ligt in een hele groene omgeving. Veel mensen verkiezen deze plaats vanwege het kleinschalige karakter, in combinatie met de daardoor ontstane mondaine uitstraling.  Omdat er bijna niet gebouwd wordt, blijft deze bijzondere sfeer behouden.

U vindt in Moraira ook nauwelijks hoogbouw.

De kustlijn is ongeveer 8 kilometer lang en bestaat uit mooie zandstranden, afgewisseld met prachtige baaien.

De kern van Moraira biedt een breed assortiment winkels, restaurants en speciaalzaken. Centraal punt is de bescheiden jachthaven, waar u dagelijks direct bij de vissers verse vis kunt kopen! Calpe is ontstaan in de Moorse tijd en daarvan zijn nog sporen te vinden in het oude centrum. 

De lange autovrije boulevard is een graag bezochte plek voor bezoekers en residenten. In Calpe vindt u een breed aanbod aan internationale winkels en restaurants. In combinatie met de mooie lange zandstranden maakt dit Calpe een heel aantrekkelijke plaats om te verblijven.

De bekende Penon de Ifach, de uitstekende rots, is heel kenmerkend voor Calpe.

Het gezellige oude dorp is een plaats die u zeker moet bezoeken. De smalle straatjes en typisch Spaanse huizen worden afgewisseld met moderne bebouwing en pleinen vol gezelligheid.