Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Quesada

Een heel fraai afgewerkte villa!
vanaf € 189.000 k.k.
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
4961
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
77 m2
Perceeloppervlakte
153 m2
Slaapkamers
2
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Dakterras
  • Parkeerplaats
  • Tuin privé
  • Zwembad optioneel

Meer over deze woning

Waar de meeste nieuwbouw nu met wit en grijs wordt afgewerkt vindt u aan deze villa’s nog diverse muren die met natuursteen zijn afgewerkt, dat geeft toch weer een hele andere sfeer aan een villa.

Deze villa met 2 slaapkamers heeft een heel praktische indeling, waarbij eigenlijk direct al duidelijk is hoe de meubels het best geplaatst kunnen worden.

Er is een ruime keuken, centraal in de woning gelegen, waar de plaats voor de eettafel logisch op aansluit. Bij de grote schuifpui is dan ruimte voor de zithoek.

Achter de woning, met schuifpuien naar de zijtuin, vindt u de beide slaapkamers en de 2 badkamers. NB: de masterbedroom heeft een badkamer en-suite.
Vanuit de woonkamer loopt de trap naar boven naar het dakterras waar vandaan u een werkelijk riant uitzicht heeft over de zoutmeren.  Echt prachtig!!

Het dakterras is bij de prijs inbegrepen, een eigen zwembad in de tuin is een optie.
Een klein project met een goede, centrale ligging.

U vindt deze woningen tussen Guardamar en Quesada. In het centrum van Quesada bent u in een paar minuten,  het strand van Guardamar ligt op ongeveer 7 km. 

In beide plaatsen vindt u alle voorzieningen. In Quesada is alles wat meer gericht op de internationale bewoning, Guardamar is een echt Spaans dorp met zijn eigen feestdagen en tradities.
U ziet de plaatselijke fanfare regelmatig al oefenend door het dorp lopen.

<

Relevante woningen

Andere woningen in deze prijsklasse

>