Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Quesada

Eigen villa ontwerpen….
vanaf € 510.990 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
3021
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
150 m2
Perceeloppervlakte
575 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
3

Eigenschappen

  • Airco
  • Parkeerplaats
  • Tuin privé
  • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

Echt UW eigen villa ontwerpen, op het grondstuk van uw keuze…
Dat bekent dat als de locatie u bevalt, - in dit geval het dorp/stadje Quesada -, dan zijn er binnen een straal van een paar kilometer een aantal grondstukken die beschikbaar zijn voor een villa met het aantal vierkante meters dat u voor ogen heeft.
U kiest een grondstuk uit, dat kan zijn voor de afstand tot het centrum of voor het uitzicht of voor de ruime straat of om welke reden dan ook.
Dan wordt er daarna, samen met u, gekeken welk model villa goed op dat grondstuk zou passen en welke stijl van bouw u het meest aanspreekt.

U bepaalt alles zelf en u maakt uw eigen keuzes. Dat betekent dat wij daar dus geen voorbeeld van op onze site kunnen zetten, want het wordt UW UNIEKE VILLA.

Om van dit hele proces toch een aantal concrete voorbeelden te kunnen geven hebben wij voor u een aantal grondstukken geselecteerd en daar een model villa op geprojecteerd. Puur om u een idee te geven van de grootte van een grondstuk, van de villa en de prijs die er dan bij hoort.
Maakt u de villa kleiner, dan daalt de prijs, kiest u een groter grondstuk, dan stijgt de prijs.
Een eenvoudig systeem, dat goed overzichtelijk is.

DEZE VILLA ALS VOORBEELD
:
De afmetingen van het gekozen grondstuk en deze villa vindt u hierboven beschreven.
In deze afbeelding is gekozen voor een moderne afwerking, zowel binnen als buiten.  U kunt hierin variëren wat u maar wilt.

Dit is wel een heel bijzondere villa:

U komt binnen in een halletje (in Spanje sowieso al bijzonder) met een garderobe kast en een gastentoilet. Op deze verdieping bevindt zich ook de grote woonkamer met open keuken met kookeiland en een slaapkamer met badkamer en-suite.
Op de verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers die een badkamer delen en een vide.. (of bibliotheek genaamd), waarvandaan u naar beneden in de woonkamer kijkt.
Het slaapgedeelte boven ligt niet boven de woonkamer, maar staat eigenlijk op ‘poten’ daarnaast.
Hierdoor ontstaat een groot overdekt terras, waar het midden in de zomer heerlijk toeven is!

Vaak wordt u geconfronteerd met vele extra’s die bij de villa optioneel zijn en die u nog bij de prijs moet rekenen.  Deze villa’s zijn echter erg compleet.  Een aantal voorbeelden:
In de tuin vindt u een zwembad van 8 x 4 meter, de tuin is simpel afgewerkt en er staan 3 bomen, (keuze uit palmboom, sinaasappel- of citroenbomen). De keuken is volledig inricht en voorzien van apparatuur, en ook de airconditioning is volledig geïnstalleerd.

Quesada is een plaats van meer dan 15000 woningen. In dit stadje wordt door vele nationaliteiten het hele jaar door geleefd.
Er zijn vele restaurants, terrassen, bankfilialen, winkels etc, en allemaal zijn ze het hele jaar door geopend. Quesada heeft ook echt een ‘regio functie’ voor de omringende dorpen.

Verder is er een golfbaan, een waterpark, een sportschool, een boksschool, tennisbanen etc.
Het strand van Guardamar bereikt u binnen 10 minuten, op de boulevard van Torrevieja staat u in een kwartiertje…


<

Relevante woningen

Andere woningen in deze prijsklasse

>