Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Campoamor

Fraaie villa’s op een unieke locatie…
vanaf € 539.000 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
4363
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
145 m2
Perceeloppervlakte
1300 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Airco
  • Parkeerplaats
  • Tuin privé
  • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

Een villa op dit prachtige resort is natuurlijk sowieso al een bijzondere luxe.
Op dit hele terrein van 3.300.000 m2 golfterrein en natuurgebied, mogen slechts een beperkt aantal villa’s en appartementen gebouwd worden. Dit resort blijft dus exclusief!

Deze villa’s liggen op een werkelijk unieke plek binnen het resort. En wat een uitzicht!
Omdat het terrein dat voor deze villa’s is uitgekozen licht hellend is en er ook niet een ‘rechte straat’ tussen de villa’s gerealiseerd kan worden, liggen deze villa’s op een heel speelse manier bij elkaar.

Vanwege het geaccidenteerde zijn er ook diverse modellen voor deze villa’s.
Zo zijn er villa’s die alle vertrekken op de begane grond hebben, bijvoorbeeld de woonkamer en keuken (met bijkeuken) aan de ene kant van de woning en via een ‘glazen’ hal loopt u naar de 3 slaapkamers en 2 badkamers aan de andere zijde van de woning.  Natuurlijk heeft de masterbedroom een badkamer en-suite.

Andere villa’s hebben weer andere indelingen, bijvoorbeeld geen ‘hal,  maar in plaats daarvan een gastentoilet

Er is ook een model waarbij de brede woonkamer met grote schuifpui, de keuken, de bijkeuken en het gastentoilet zich op de begane grond bevinden en het slaapgedeelte op een etage lager gesitueerd is.

Kortom qua villa zijn er mogelijkheden genoeg.


HET RESORT
Het resort zelf straalt een enorme luxe uit. Zodra u het resort oprijdt door de prachtige entree met slagboom en portier komt u in een groene oase terecht.

Naast het clubhuis bij de golfbaan is er ook een restaurant-bar, sushibar, fitness, tennisbanen, een kidsclub en ligt er 10 km. aan eigen wandel- en fietspaden.

Tot slot heeft het resort een eigen beachclub aan het strand van Campoamor, op slechts enkele minuten rijden van het resort.

Een plek die u gezien moet hebben! De sfeer ervan is moeilijk te beschrijven… Meer weten: vraag gerust  aanvullende documentatie en plattegronden aan.


<

Relevante woningen

Andere woningen in deze prijsklasse

>