Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Moraira

Het kan toch niet mooier.. wat een uitzicht!
€ 940.000 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Contact?

Meer informatie?

Heeft u GEEN JA aangevinkt, dan zult u de nieuwsbrief NIET ontvangen. Wij respecteren uw privacy. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
2794
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
245 m2
Perceeloppervlakte
929 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
3

Eigenschappen

  • Airco pre-installatie
  • Parkeerplaats
  • Tuin privé
  • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

Het ontwerp en de verdeling van de ruimte in de woning zijn zorgvuldig overwogen met de bedoeling het zeezicht (dat zich uitstrekt tot het eiland Ibiza) zo goed mogelijk te benutten.

Het bijzondere ontwerp geeft deze villa een heel  persoonlijk cachet.
De woning vormt één geheel met de buitenruimte.

Deze samensmelting van de binnen- en buitenruimtes creëert een open en functionele woning met veel lichtinval. Woningen van meer dan 260m² en terrassen van 66 m2 met twee verdiepingen, gebouwd op percelen van meer dan 900 m2 en met een fantastisch uitzicht op de zee en unieke zonsopgangen.

De villa heeft twee verdiepingen. De bovenste verdieping bevat een gedeelte als nachtruimte, met een ruime masterbedroom met en-suite badkamer en twee slaapkamers gescheiden door een badkamer voor gemeenschappelijk gebruik.

En er is een gedeelte als dagruimte, dit bestaat uit de had, het gastentoilet, en de  grote woon- en eetkamer en de keuken, die al dan niet kan afgescheiden worden door de schuifpanelen.

Beide gedeeltes vloeien samen in de buitenruimte met het mooie terras en het overloopzwembad als blikvanger.

Op de benedenverdieping is er een grote ruimte van meer dan 68m2 met privé terras die kan gebruikt worden als gastenverblijf of als polyvalente ruimte en de machinekamer. Er is ook een met een pergola overdekte parkeerplaats en een bergruimte.

Gelegen tussen Moraira (10 minuten) en Javea een kwartiertje een heerlijke plek om veel tijd door te brengen. Thuis heerlijk rustig en een fantastisch uitzicht en het vertier toch dicht bij huis.  Alle nodige faciliteiten als een supermarkt, restaurant, apotheek etc zijn dichter bij huis, namelijk gewoon op het project te vinden.  Er is een klein strandje, dat vrij verborgen ligt.  Omdat er veel hoogteverschil is is het verstandig om met de auto te gaan!