Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Moraira

Ibiza stijl villa slechts 1 km. van zee!
€ 495.000 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
3201
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
197 m2
Perceeloppervlakte
800 m2
Slaapkamers
4
Badkamers
3

Eigenschappen

  • Airco pre-installatie
  • Tuin privé
  • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

Mooie Ibiza stijl villa op slechts 1,1 km van zee!

Deze fraaie, nieuw te bouwen Ibiza stijl villa ligt op een zeer goede locatie, vlakbij de zandstranden, op slechts vijf autominuten van Moraira.

De villa bestaat uit drie woonlagen. Op de begane grond vindt u de woonkamer, eetkamer, Amerikaanse keuken en één slaapkamer met badkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich één slaapvertrek en een badkamer en in de royale onderbouw worden ook twee badkamers en één badkamer gerealiseeerd.

Het zwembad is 9 x 4,5 meter, met daaromheen 60 m2 terras.

Een rustige, ideale locatie met alle gemakken van Moraira, Teulada en Benitachell vlakbij.

DE REGIO:

Als we spreken over Costa Blanca Noord wordt het gebied bedoeldtussen Alicante en Denia.

Dit gebied staat bekend om zijn schilderachtige landschap met bergen en dalen, afgewisseld door sinaasappelboomgaarden en typisch Spaanse dorpjes in het binnenland. Deze landelijke streek wordt de Orba-Jalon vallei genoemd. In de dorpjes kunt u genieten van het traditionele Spaanse leven met zijn vele weekmarkten en jaarlijks terugkerende feesten (fiëstas).

Aan de gevarieerde kustlijn vindt u diverse bekende kustplaatsen, allemaal met een eigen karakter.

De lange kustlijn heeft diverse zandstranden, maar ook rots- en kiezelstranden, waar u kunt snorkelen en duiken. De vele jachthavens bieden de watersportliefhebbers genoeg mogelijkheden. Bekende badplaatsen hier zijn o.a. Denia, Javea, Moraira, Altea, Calpe en Benidorm.

Ook de golfliefhebbers komen in dit gebied volop aan hun trekken. In deze streek liggen diverse prestigieuze golfbanen.

Het klimaat is hier heel aangenaam, met zachte winters en warme zomers. Gemiddeld schijnt de zon 320 dagen per jaar. Op zijn tijd valt er een regenbui, waardoor het landschap zijn groene uitstraling behoudt.

Moraira is heel goed bereikbaar en ligt in een hele groene omgeving. Veel mensen verkiezen deze plaats vanwege het kleinschalige karakter, in combinatie met de daardoor ontstane mondaine uitstraling.  Omdat er bijna niet gebouwd wordt, blijft deze bijzondere sfeer behouden.

U vindt in Moraira ook nauwelijks hoogbouw.

De kustlijn is ongeveer 8 kilometer lang en bestaat uit mooie zandstranden, afgewisseld met prachtige baaien.

De kern van Moraira biedt een breed assortiment winkels, restaurants en speciaalzaken. Centraal punt is de bescheiden jachthaven, waar u dagelijks direct bij de vissers verse vis kunt kopen!

Calpe is ontstaan in de Moorse tijd en daarvan zijn nog sporen te vinden in het oude centrum. 

De lange autovrije boulevard is een graag bezochte plek voor bezoekers en residenten. In Calpe vindt u een breed aanbod aan internationale winkels en restaurants. In combinatie met de mooie lange zandstranden maakt dit Calpe een heel aantrekkelijke plaats om te verblijven.

De bekende Penon de Ifach, de uitstekende rots, is heel kenmerkend voor Calpe.

Het gezellige oude dorp is een plaats die u zeker moet bezoeken. De smalle straatjes en typisch Spaanse huizen worden afgewisseld met moderne bebouwing en pleinen vol gezelligheid.