Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Appartement omgeving Isla Canela

Luxe appartementen, eerste lijn strand
vanaf € 375.000 k.k.
  • Appartement

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
9001-2
Type woning
Appartement
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
140 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Airco
  • Energielabel B
  • Parkeergarage
  • Parkeerplaats
  • Tuin (gemeenschappelijk)
  • Zwembad (gemeenschappelijk)

Meer over deze woning

3 slaapkamer appartement met uitzicht op strand. De twee gastenslaapkamers zijn doormiddel van de 2de badkamer met elkaar verbonden.

Dit complex is een nieuw concept van een luxe constructie.
Het wooncomplex is gelegen aan het strand met directe toegang tot de promenade, het strand en de zee. 

Het complex is gelegen op een perceel van 17.800 m 2 en heeft centraal een exclusief recreatiegebied gevormd door een laag water dat van binnen de vorm van een eiland bevat met naast de zwembaden, tuinen, solarium en rust.

Tevens beschikt het complex over een toegangscontrolegebouw, fitnessruimte, 2 paddle-tennisbanen, kinderspeeltuin,parkeerplaatsen en opslagruimten.

De volgende mogelijkheden zijn ook mogelijk in dit complex;

3 slaapkamer penthouse refnr. 9001-1

2 slaapkamer appartement refnr. 9001

 

Omgeving

Isla Canela is de meest bevoorrechte toeristische residence van Spanje. Gelegen in de beeldschone Andalusische provincie Huelva, in de gemeente Ayamonte en aan het einde van de zogeheten Costa de la Luz.

De ligging in de zuidwesthoek van Spanje, slechts door de rivier Guadiana gescheiden van de Portugese Algarve, garandeert dat Isla Canela omringd wordt door vele bezienswaardigheden die een bezoekje en excursie waard zijn. De verbinding met heel Spanje en Portugal via snelweg – op slechts 50 km bevindt zich het internationale vliegveld van Faro, op 140 km Sevilla (vliegveld en hogesnelheidstrein AVE) en op 50 km de stad Huelva (binnenkort ook bereikbaar met de AVE) – brengt deze weergaloze hoek dichter bij het hart van Europa.

Zeventienhonderd hectare grond, zeven kilometer wit zandstrand, te midden van de natuurlijke moerassen aan de monding van de rivier Guadiana… Isla Canela is een paradijs voor het oog, de natuur, rust, sport en genot van vrije tijd, 12 maanden per jaar.

Isla Canela groeit al meer dan 20 jaar op duurzame wijze en telt meer dan 4.000 woningen, 1 winkelcentrum, 5 hotels direct aan het strand en één bij de golfbaan, allemaal met 4 sterren, een 18-holes golfbaan en een jachthaven met 231 aanlegplaatsen.