Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Jacarilla

Mooi wonen aan de golfbaan
vanaf € 329.900 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
4629
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
144 m2
Perceeloppervlakte
515 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
3

Eigenschappen

  • Airco pre-installatie
  • Dakterras optioneel
  • Parkeerplaats
  • Tuin privé
  • Zwembad optioneel

Meer over deze woning

Prachtige villa op ruim grondstuk met diverse terrassen  !

In een ongerept stukje Spanje op ongeveer 15 kilometer van de kust vindt u deze villa, omgeven door natuurschoon. Hier kunt u in een ontspannen sfeer gebruik maken van alle sportfaciliteiten die geboden worden zoals o.a. paddle- / tennisbanen, golf en bowling. Uw boodschappen kunt u doen bij de supermarkt op de hoek!

U kunt dit complex gerust een resort in opkomst noemen.
Op dit moment wordt de golfbaan uitgebreid tot een volledige 18 holes golfbaan. De faciliteiten daarom heen groeien mee. Naast de supermarkt verschijnen er nu steeds meer terrasjes en restaurants.

Thuis de rust en het genot van uw eigen ruime tuin – al of niet met eigen zwembad – en toch op slechts een kwartier van de kust. Onderweg komt u al een heel aantal gezellige plaatsjes tegen. Elk met zijn eigen sfeer, feestdagen en weekmarkt.

Er worden op deze locatie verschillende modellen villa’s gebouwd, waaronder dit model, op grondstukken van ruim 500 m2

Eén van de modellen die hier gebouwd worden: het nieuwst model op dit complex, bestaand ook weer uit twee verdiepingen. De woonkamer op de begane grond heeft 4 grote glazen schuifpuien, die vanuit de woonkamer toegang geven tot maar liefst 3 terrassen. Een prachtig en goed doordacht ontwerp waarbij u volop van de zon én de schaduw kunt genieten. De langwerpige half open keuken, eindigend in een koopeiland, met barretje is heel centraal en toch wat afgescheiden binnen de woonkamer opgenomen. Vanuit de keuken bereikt u ook het bijkeukentje. 

Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer en één badkamer, plus een gastentoilet. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met een badkamer en-suite. De master-bedroom is in deze villa echt royaal te noemen.  Deze beide slaapkamers hebben toegang tot een heerlijk zonnig terras op de verdieping.

Meer modellen zien?
ref nr 4620
ref nr 4629

Andere modellen op iets kleinere grondstukken en daardoor ook iets voordeliger:
ref nr 4630
ref nr 4631

Op hetzelfde resort bieden wij ook appartementen aan:
met 2 slaapkamers ref nr 4624
met 3 slaapkamers ref nr 4625