Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Algorfa

Villa met landelijke uitzicht
vanaf € 279.000 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
4346
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
90 m2
Perceeloppervlakte
366 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Airco pre-installatie
  • Dakterras
  • Tuin privé
  • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

Prachtige villa's op een zeer gewilde locatie. Dit nieuwe project ligt op een golfproject, maar is daar niet direct bij betrokken. De villa's worden gebouwd aan de rand van het hele project en hebben wijds uitzicht op de vallei.

In totaal worden er een 30tal villa's gebouwd, en alleen de wat grotere modellen.

Dit model beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het is een uitgekiend ontwerp, dat over veel privacy beschikt. Zo ligt de ruime woonkamer met open keuken in het midden, met aan de ene zijde de beide gaten slaapkamers. Deze slaapkamers delen een badkamer. De master-bedroom ligt aan de andere zijde en  heeft de badkamer en-suite. Zowel de woonkamer als alle slaapkamers komen uit op een terras. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de trap naar het werkelijk zeer riante dakterras. Een dakterras, zo mooi en groot, kom je maar zelden tegen.

Liever een villa met 2 slaapkamers op de begane grond en de masterbedroom met badkmaer en-suite op de verdieping?  die zijn er ook... Klik hier

Speelt u graag golf - of uw gasten misschien:  dat kan op de baan die bij het project hoort, maar in de directe omging vindt u nog veel meer mogelijkheden.
Het is een kwartiertje rijden naar diverse stranden, lange uitgestrekte stranden of intieme baaistrandjes, het is er allemaal. Liever wat meer leven om u heen?  Ook op de boulevard van Torrevieja of in het bijzondere winkelcentrum van La Zenia bent u in 15 minuten. 

DE REGIO:

Ten zuiden van Alicante begint de Costa Blanca Zuid. Door het prachtige klimaat wordt er in deze omgeving veel internationaal gewoond. Hierdoor is het niet alleen in de zomer, maar ook in de winter een levendig gebied, waar alle winkels en restaurants het hele jaar door openblijven.

De grootste plaats in dit gebied is Torrevieja, met haar kilometerslange boulevard, met vele barretjes en restaurants. Hier is een overdekte dagmarkt, waar u dagelijks vele verse producten kunt kopen. De winkels in het centrum zijn zeker de moeite waard. Kortom; winkelen, lekker eten en uitgaan doe je in Torrevieja!

U vindt in dit gebied vele mooie uitgestrekte zandstranden, o.a. in Guardamar del Segura, La Zenia en Campoamor.

Golfers kunnen hier hun hart ophalen, u vindt hier vele gerenommeerde golfbanen vlakbij elkaar, zoals Campoamor, Las Ramblas, La Finca, La Marquesa en Las Colinas Golf.

Volgens de UNESCO behoort deze regio tot de meest gezonde gebieden op aarde. Door de droge lucht wordt dit gebied speciaal aanbevolen voor mensen met problemen aan de luchtwegen of gewrichten.

 NULL