Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Finestrat

Verkocht
Ruime villa's met onderbouw - én uitzicht
vanaf € 495.000 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
2142
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
278 m2
Perceeloppervlakte
500 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
3

Eigenschappen

  • Airco pre-installatie
  • Tuin privé
  • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

Luxe vrijstaande villa's met een prachtig uitzicht! 

Deze nieuwe fase, biedt slechts 4 villa's; modern, licht en voorzien van alle luxe. Een zorgvuldige architectonische creatie... Alles is ontworpen om een uitstekende kwaliteit van leven en comfort te garanderen. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de zee, het heerlijke boventerras of de tuin, naast de vele andere faciliteiten die het complex biedt.

De woning bestaat uit 3 woonlagen. De ruime woonkamer met open keuken grenst aan de tuin met zwembad. Door de grote puien is de woning heel licht. Tevens vindt u op de begane grond een slaapkamers en een badkamer. Op de 1e verdieping vindt u nog 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De ruime master-suite met zitje, heeft toegang tot een een eigen terras van ca. 12 m².

Deze villa's hebben een zeer ruime onderbouw van ca. 90 m² met een patio.
Zoekt u een echt ruime woning: de onderbouw is voor vele doeleinden te gebruiken!

Een ander model villa op dezelfde locatie: ref nr 2141

Bijna dezelfde locatie, villa's met uitzicht op de skyline van Benidorm ref nr 2140

Een prima locatie: Benidorm is een 5tal km weg van de rustige plaats waar deze villa's gebouwd worden, maar dicht genoeg bij om daar van de mooie stranden en de levendige boulevard te genieten als je daar zin in hebt.
Maar even ver de andere kant op ligt het liefelijke dorp Finestrat, dat nog heel veel van zijn oorspronkelijke karakter behouden heeft. Met een 18 holes golfbaan en diverse sportfaciliteiten dichtbij, evenals een aantal - soms zeer luxe - restaurants, hoeft u zich hier nooit te vervelen. In de directe nabijheid vindt u ook nog het themapark Terra Mitica.