Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Appartement omgeving Campoamor

Wat een uitzicht!
vanaf € 279.000 k.k.
  • Appartement
  • Appartement
  • Appartement
  • Appartement

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
3924
Type woning
Appartement
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
90 m2
Slaapkamers
2
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Airco
  • Tuin (gemeenschappelijk)
  • Zwembad (gemeenschappelijk)

Meer over deze woning

De appartementen zijn ruime woningen die volledig zijn gericht op het buitenleven. Ze bieden een uitmuntend evenwicht tussen hedendaagse en bewoonbare luxe.

Mooie appartementen!  De grote schuifpui verdwijnt helemaal in de muur, zodat u een hele ruime toegang tot het terras heeft. Zo wordt het terras goed bij de woonkamer getrokken.. en het terras is echt groot, dus dat is  genieten van het mooie weer en het prachtige uitzicht. Het appartement beschikt over een open, L-vormige keuken. Aan de achterzijde van de woning bevinden zicht de 2 slaapkamers. De masterbedroom heeft een badkamer en-suite.

Het complex ligt op rij afstand van twee grote vliegvelden. Op slecht 20 minuten rijden bent u verwijderd van San Javier Airport en op slechts 50 minuten rijden van Alicante International Airport.

Maximale privacy en beveiliging: Een 330 hectare vallei, ingesloten door heuvels die een natuurlijke barrière vormt en zorgt er zo voor dat het complex apart ligt. Een tweebaansweg zorgt voor toegang tot het complex. Deze weg heeft 24/7 bewaking.

Mediterraanse vegetatie: Meer dan 200.000 vierkante meter aan natuurlijke ruimte is aanwezig binnen het project. De mediterraanse vegetatie zijn tijdens dit project beschermd gebleven. De lokale flora en fauna zijn terug te vinden in de tuinen en landschappen binnen het complex. Het complex ligt tevens middenin beschermd gebied. 10.000 hectare aan grond om het complex is beschermd en daar mag niet gebouwd worden. Zo bent u altijd van rust voorzien.


<

Relevante woningen

Andere woningen in deze prijsklasse

>